Lån til kolonihave

Der er ikke noget som at nyde eftermiddagen og aftenen i et hyggeligt kolonihavehus, hvor man kan sidde på terrassen eller ude i haven og lade solens stråler varme en op, og bare nyde livet. Vil du også gerne have et kolonihavehus, fordi bor inde midt i centrum eller fordi det bare er hyggeligt, så findes der også mulighed for at låne til det – så du kan få lige præcis det kolonihavehus, du drømmer om.

Et kolonihavehus kan koste alt fra ca. 20.000 kr. og op til flere hundrede tusinde kroner – det har noget at gøre med indretningen, størrelsen, beliggenheden og hvor nyt det er. Langt de færreste har med et snuptag 50.000 kr. til at stå på en konto – og derfor skal det også være muligt at låne til et kolonihavehus – og der findes lån til kolonihave – som giver dig mulighed for at få det rigtige lån til den kolonihave, du har forelsket dig i.

Vælg det rigtige lån til kolonihave

Når du skal i gang med at finde det rigtige lån til kolonihave, er det vigtigt at du her er opmærksom på hvem låneudbyderen er, hvor stor en ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent er, og hvilke indfrielsesvilkår du har. En af mulighederne er at tale med banken, og her høre hvilke muligheder du har for lån til kolonihave.

Ønsker du ikke at banken skal blande sig i dit køb af kolonihave, har du mulighed for at finde en lang række af låneudbydere på nettet, der også har mulighed for at lave et godt lån til kolonihave. Her er det vigtigt at få de mest fordelagtige indfrielsesvilkår, så du altid kan indfri lånet – kort fortalt, betale restbeløbet du skylder i kolonihaven – uden at du skal være stavnsbundet til låneudbyderen.

Der er forskellige muligheder alt efter hvor dyrt det ønskede kolonihavehus er, og det er selvfølgelig også noget du skal have lavet et budget over, så du kan se om der er råd til det. Når du vælger at lave et lån til kolonihave, er det vigtigt, at du har styr på de 3 førnævnte ting, så du ikke kommer til at brænde fingrene på det.

Udnyt mulighederne på nettet

Ofte er det hurtigst at lave et lån til kolonihave på nettet, hvor du inden for de første 48 timer efter ansøgningen er blevet godkendt, vil have pengene på kontoen. Der er ingen, der spørger dig efter hvad pengene skal bruges til og så er det bare om at komme i gang med kolonihavekøbet.