Lån til båd

Du ligger ude på fjorden, og nyder solen, den kolde drink er fundet frem og alt er bare som de skal være – for du har den båd, du altid har drømt om. BANG – så ringer klokken og du skal op til endnu en arbejdsdag, så du kan spare op til båden, du først har råd til om et par år, når det hele er sparet op – hvorfor vente, når du nu har mulighed for at få båden tidligere, ved at vælge det rigtige lån til båd.

Der er ikke noget værre end at vide, at den båd man hele tiden har drømt om lige nu er til salg, til en sum penge, du vil have råd til at give, bare først om et par år, når hele beløbet er sparet op. Sådan skal det ikke være længere – for du har mulighed for at få lavet et lån til båd, der giver dig mulighed for at få den nu – har du fundet drømmebåden, får du her mulighed for at finde det lån til båd, der gør din drøm til en realitet.

Vælg det rigtige lån til båd

Når du skal i gang med at vælge det lån til båden, som er det rigtige, er der nogle forskellige parametre du skal være opmærksom på. Som ved alle andre lån, er der selve renten, der gerne skal være så lav som overhovedet muligt, så er der også oprettelsesgebyret, ÅOP – lig med den årlige omkostning i procent og selvfølgelig løbetiden på lånet.

Når du har styr på hvor lang løbetid du ønsker, har fundet det lån med den ÅOP du kan tolerere og fået accept på lånet, så varer det ikke lang tid før båden er din. Det er en helt vild fornemmelse, og derfor er det også endnu vigtigere, at det er det rigtige lån du vælger, når du vælger lån til båd.

Flere af bankerne har en række krav, der skal være opfyldt, før de giver accept af et lån til båd. Det kan være de ønsker at få sikkerhed i båden og bådens tilbehør, båden skal kaskoforsikres og så vil der en løbetid, der flere steder er max 15 år. Er båden 10 år gammel, vil løbetiden ofte kun være 5 år, da man trækker bådens alder fra max løbetid. Det er vigtigt at have styr på alle disse elementer, når du ønsker et lån til båd.

Lån til båd i banken eller på nettet

Det kan lade sig gøre at finde lån til båd i banken og på nettet – så det er op til dig hvad du vælger, og hvor meget du ønsker at banken bliver blandet ind i dit køb. Fin det rigtige lån til båd og oplev livet på vandet – du fortryder det ikke.